Descarcă de pe Instagram

Descarcă fotografii și videoclipuri de pe Instagram online gratuit.

18581 utilizări 25 ian 2019 ultimul update

Scrie în câmpul de mai sus linkul unei postări de pe Instagram, apoi apasă pe butonul Descarcă pentru a salva imaginea / videoclipul pe dispozitivul tău.

Vă reamintim că folosirea neautorizată a fotografiilor sau videoclipurile altor persoane poate duce la încălcări ale dreptului de autor. Vă recomandăm să cereți permisiunea autorului înaintea descărcării acestora.

Cum să descarci o poză sau un video de pe Instagram

Pentru a descărca o postare de pe Instagram, trebuie să copiezi și să lipești link-ul acesteia în câmpul de mai sus, apoi să apeși pe butonul Descarcă. Pentru a obține link-ul unei postări, urmărește pașii de mai jos:

Pe desktop:
  1. Deschide postarea într-un browser;
  2. Selectează din bara de linkuri adresa URL a postării (CTRL + A), copiaz-o (CTRL + C), apoi întoarce-te aici și lipește link-ul copiat în câmpul aplicației (CTRL + V).
Pe telefon / tabletă:
  1. Apasă pe cele 3 puncte din partea dreaptă superioară a postării;
  2. Apasă pe Copiați adresa imaginii
    Dacă nu există o astfel de opțiune, înseamnă că cel care a postat imaginea are un cont privat, caz în care este imposibil să descarci conținutul postării.
  3. Întoarce-te pe site și ține apăsat pe câmpul linkului, apoi apasă pe Lipește.

Dacă apeși pe butonul Descarcă iar aplicația afișează o eroare, înseamnă că sistemul nu a putut identifica adresa de la care poate fi descărcată imaginea. Pentru mai multe detalii, vezi secțiunea Erori.

Erori

Acestă aplicație nu este încă complet optimizată. Te rugăm să lași un comentariu în cazul în care identifici o eroare nedocumentată în rândurile de mai jos.
  • Link nevalid Sistemul nu a putut accesa linkul. Verifică dacă l-ai lipit în totalitate sau dacă ai inclus toate părțile acestuia (https://, www.instagram.com etc).
  • Linkul nu este o adresă instagram.com Ai introdus un link, însă acesta nu conduce către o postare de pe Instagram.
  • Nu s-a găsit nicio imagine / video la această adresă Linkul introdus de tine conduce către o pagină de pe Instagram, însă nu este al unei postări.